Neix Strava Summit: tres nous packs que s’adapten a l’usuari i substitueixen Strava Premium

Neix Strava Summit: tres nous packs que s’adapten a l’usuari i substitueixen Strava Premium

Neix Strava Summit: tres nous packs que s’adapten a l’usuari i substitueixen Strava Premium

Tots els atletes tenen un objectiu pel qual esforçar-se i un repte per complir. Per això, Strava renova la seva oferta de pagament amb Strava Summit que substitueix Strava Premium per oferir programes més personalitzats que aportin un major valor a l’usuari. Independentment de si busquen posar-se en forma, entrenar per a un 5K, completar un recorregut en bici o sentir-se més segurs mentre surten a córrer, el nou servei de subscripció de Strava Summit ofereix les eines necessàries per aconseguir qualsevol objectiu.

Strava Summit presenta tres packs adaptats a les necessitats de cada atleta: Entrenament, Seguretat i Anàlisi. Estan disponibles tant per separat com en un únic pack amb tot inclòs. Així, l’usuari de Strava podrà gaudir del pack que s’adapti millor a les seves necessitats per només 2’99 € al mes o seguir gaudint de totes les funcions adquirint els tres per 7’99 € / mes. Strava Summit busca respondre millor a les necessitats específiques dels atletes a l’hora d’ajudar-los a assolir els seus objectius.

La subscripció anual de Strava Summit ofereix estalvis significatius ja sigui triant els tres packs (59,99 €) o un pack individual (23,49 €). La subscripció mensual ofereix flexibilitat per fer-se amb un únic pack per només 2,99 € o els tres per 7,99 €. Els atletes que ja són Strava Premium mantindran el seu accés a totes les funcions avançades que inclou la seva quota actual.

Independentment de si un atleta escull només un pack de Summit o els tres, serà un esportista Summit 100% i de ple dret. Així, rebrà assistència immediata de l’equip de suport de Strava, a més de descomptes i altres avantatges de partners i amics de Strava.