Kilian Jornet torna a la competició després de la lesió

Kilian Jornet torna a la competició després de la lesió

Kilian Jornet torna a la competició després de la lesió

Kilian Jornet tornarà a penjar-se un dorsal a la Marathon du Mont-Blanc el proper 1 de juliol, tres mesos després de la fractura de peroné patida a la Pierra Menta.

En les últimes setmanes Jornet ja ha començat a córrer amb bones sensacions i aquesta primera prova de la temporada, de 42 km i 2780 m de desnivell positiu que forma part de les Golden Trail Series, li servirà de test per avaluar el seu estat i veure com reacciona la cama. A partir d’aquí valorarà la seva participació en més carreres, en funció de les sensacions i de com es trobi.

Si tot surt bé i sempre amb precaució, Jornet té intenció de participar en un principi en distàncies més curtes com la Skyrace Comapedrosa (21km), la Sierre Zinal (31km) o el Trofeu KIMA (52km) i acabar amb el Salomon Ring of Steall Skyrace (28km) al setembre. Depenent de com evolucioni la recuperació es plantejarà participar en una cursa de llarga distància com la Ultra Trail del Mont Blanc.

“Després del Mont Blanc i de veure com reacciona la cama, m’agradaria competir en les Golden Trail Series, amb Sierre Zinal i Ring of Steall, em fa molta il·lusió competir amb tants grans atletes. I també en algunes de les curses de Skyrunning com Comapedrosa, Trofeu KIMA i Limone. Finalment, si la recuperació va bé i puc sumar més quilòmetres en les meves cames, m’agradaria fer un ultra com UTMB al final de la temporada”, declarava Jornet.

En motiu de les Golden Trail Series Kilian Jornet ofereix consells en una sèrie de vídeos per afrontar cadascuna de les curses. En aquesta ocasió dóna alguns trucs per a tots aquells que participin a la Marathon du Mont-Blanc, igual que va fer en el cas de Zegama. Tots els vídeos es podran veure en aquest enllaç.