Emelie Forsberg completa la Dolomites Skyrace a Canazei

Emelie Forsberg completa la Dolomites Skyrace a Canazei

Emelie Forsberg completa la Dolomites Skyrace a Canazei

Emelie Forsberg segueix amb la temporada d’estiu de trail running. Aquest cap de setmana, l’atleta va competir la Dolomites Skyrace a Canazei (Itàlia). La competició va començar divendres amb el Quilòmetre Vertical on Forsberg va acabar en catorzena posició. La cursa va ser una dura pujada des de partenza (1465m) fins a Spiz (2465). Forsberg va completar el recorregut amb un temps de 0: 44: 30: 09.

Diumenge, la corredora va tenir més sort i les sensacions van ser més positives. L’atleta va disputar la cursa de 22 quilòmetres (10 quilòmetres d’ascens i 12 km de descens). Un circuit que transcórrer pics com ara el Passo Pordoi (2.239m), Refugi Forcella Pordoi (2.829m), Capanna Piz Fassa Refugi (3.152m) o Boè Refugi (2.871m). Forsberg va creuar la línia de meta en quarta posició amb un temps de 2h 29 ‘i 11’ ‘.

“Estic molt contenta. He competit al costat de grans atletes i estic molt contenta per la meva quarta posició. He tingut batallat al costat de Elisa Desco (tercera posició) però en l’últim tram jo ja no tenia energia. M’encanta aquesta carrera, sobretot l’ambient que es viu i l’amabilitat que tenen amb mi”, explica la corredora després d’acabar la cursa.

Foto: Dolomites Skyrace