Clàudia Galicia gaudeix del premi de debutar en uns Mundials de XCO

Clàudia Galicia gaudeix del premi de debutar en uns Mundials de XCO

Clàudia Galicia gaudeix del premi de debutar en uns Mundials de XCO

Clàudia Galícia ja sap el que és disputar un Mundial en modalitat XCO. La ciclista de Torelló debutava dissabte a uns Campionats del Món de la disciplina olímpica de Cross Country i va acabar en 43a posició en la cursa disputada a Cairns (Austràlia). Una experiència que li permet seguir creixent en el circuit internacional de bicicleta de muntanya.

Galícia va pagar car una mala sortida que no li va permetre connectar amb les posicions capdavanteres després dels primers quilòmetres. A això s’hi va sumar el cansament d’una temporada intensa. No obstant això, va poder tancar els sis ‘loops’ del circuit a una volta del temps signat per la suïssa Jolanda Naff, vencedora de la cursa, que va parar el cronòmetre en 1 hora 27 minuts i 17 segons.

Finalment, Galícia arribava a 43a posició i es mostrava contenta després de competir per primera vegada en una cita mundialista. “El premi ha estat ser aquí i poder guanyar experiència de cara al futur. No he pogut fer una bona sortida i, a més, m’he trobat una mica cansada durant la cursa. He competit molt al llarg d’aquesta temporada i no és fàcil”, valorava.

Després de l’experiència viscuda a Austràlia, Clàudia Galícia tornarà a pujar a la bicicleta el proper 29 de setembre amb la disputa de la Catalunya Bike Race, que tindrà lloc a la comarca de la Cerdanya.