Suunto fitxa a Fernando Alarza, podi en les Sèries Mundials de triatló 2016

Suunto fitxa a Fernando Alarza, podi en les Sèries Mundials de triatló 2016

Suunto fitxa a Fernando Alarza, podi en les Sèries Mundials de triatló 2016

La família d’esportistes d’Suunto s’amplia aquest 2017 amb una incorporació de luxe. Fernando Alarza, referent del triatló espanyol passa a formar part de l’equip de la marca finlandesa.

Als seus 25 anys aquest jove de Talavera de la Reina ja atresora en el seu palmarès un podi en les sèries mundials de triatló en 2016. Aquest any seguirà competint al màxim nivell, disputant les sèries mundials per intentar revalidar els bons resultats aconseguits en l’anterior campanya , tal com explicava: “el meu principal objectiu aquest any és disputar les sèries mundials i millorar la posició que vaig aconseguir l’any passat. L’important és poder estar sempre en cursa perquè això és el que ens donarà opcions de poder repetir algun podi, i perquè no, somiar amb lluitar pel títol mundial “.

Fernando Alarza utilitza tant en competició com en entrenament el model de Suunto Spartan Sport, en les seves funcions de carrera a peu, bicicleta i natació. Explica que: “Sobretot en ciclisme ús la manera de potència, ja que em dóna els watts tant en cursa com en competició. Per a la part de natació, el faig servir a la piscina per entrenar, però on més m’agrada és al mar, perquè la precisió que té el GPS és molt bona per mesurar circuits en aigües obertes “.

Alarza utilitza el rellotge tant per controlar els seus entrenaments com per millorar el seu rendiment esportiu, tal com explicava: “Usant el Suunto en els entrenaments de les tres disciplines em serveix per tenir un control de l’entrenament, a més de tenir-ho tot molt més monitoritzat i amb més dades que m’ajuden a millorar la meva progressió. A més és fàcil de pujar a la plataforma de Movescount i així el meu entrenador pot des de accedir al meu entrenament gairebé en directe i analitzar-ho “.

Per Alarza, la relació amb Suunto és de win-win, ja que considera que “Els atletes professionals som els que vam treure el màxim rendiment al producte i podem donar un feedback a la marca que pot servir per millorar les prestacions que dóna. Per a nosaltres, el suport que ens brinden és essencial, ja que sempre intentem rodejar dels millors, així que estem molt agraïts per la confiança que Suunto ha dipositat en nosaltres “.

Alarza va començar la temporada a Abu Dhabi el 3 de març passat obtenint una quarta posició i es prepara per a la següent prova del calendari, que es disputarà a Austràlia el proper 8 d’abril.

Fernando Alarza és la primera incorporació de Suunto de 2017 per potenciar la seva aposta pel triatló. La marca finlandesa, a l’avantguarda de la innovació, porta més de 75 anys creant artesanalment rellotges esportius com el Suunto Spartan Sport que lluirà el triatleta de Talavera de la Reina.