Strava presenta les publicacions en clubs

Strava presenta les publicacions en clubs

 Strava presenta les publicacions en clubs

Strava introdueix els posts als clubs, la forma més recent de compartir contingut i informació a la xarxa social per a atletes. Els administradors dels clubs de Strava podran compartir continguts variats amb els membres del club com anuncis, preguntes, històries, fotografies, rutes i segments, articles, ressenyes de productes i altres continguts interessants per als atletes. Un cop publicat el contingut apareix al club de membres de Strava, així com, en la secció de missatges del club. Coneix més sobre Publicació dels clubs aquí.
Cada vegada més, els clubs de Strava són un lloc per trobar informació, compartir històries inspiradores i construir comunitats d’atletes. Aquests clubs van des de grups ocasionals d’amics a botigues locals de marques globals. Les publicacions en els clubs són una nova manera i que els administradors augmentin el coneixement dels seus atletes i sàpiguen què està passant a la seva comunitat. Els administradors dels grups de Strava també poden compartir el link d’una publicació en les seves altres xarxes socials per augmentar la notorietat del seu grup i fer-lo créixer.

 

“Estem compromesos a fer de Strava la llar de la vida dels atletes, on no només es compartiran els tracks sinó on es connectarà als atletes amb altres; compartint consells, descobrint noves rutes i carreres i inspirant. “va dir a Aaron Forth, cap de producte de Strava. “Amb més de 160.000 grups en actiu de Strava, vam veure l’oportunitat d’oferir als atletes més maneres de relacionar-se entre si, mantenir els clubs actius i en creixement, així com, de motivar els atletes i, en última instància, dotar Strava d’una experiència encara més rica.
Les publicacions en els clubs de Strava són l’última incorporació a la plataforma social, i un altre pas per convertir a Strava a la llar dels atletes, per compartir contingut entre ells, inspirar-se i discutir sobre temes rellevants.

 

A finals de l’any passat, Strava introduir els post de club de forma beta en un grup limitat de clubs, el que no només va augmentar les característiques del producte per a una major disponibilitat, sinó que, també, va resultar en un creixement del compromís dels atletes amb les publicacions en els seus grups. Aquesta nova característica de contingut de Strava és una altra fita per a la plataforma social, incloent la milionària quantitat d’activitats i publicacions que comparteixen els atletes; una nova forma de que els atletes comparteixin de forma individual contingut en Strava.

 

Strava facilita la relació i la comunicació entre atletes. Descàrrega Strava per iOS o Android i actualitza Strava Premium per accedir a la funcions avançades. Per conèixer més sobre Strava, visita www.strava.com.