Strava nomena un nou membre del consell i anuncia inversions estratègiques internacionals

Strava nomena un nou membre del consell i anuncia inversions estratègiques internacionals

Strava nomena un nou membre del consell i anuncia inversions estratègiques internacionals

Strava, la xarxa social per a esportistes amb una comunitat global present a 195 països, anuncia la incorporació al consell d’un membre clau, Kevin Weil. També dóna a conèixer el pla d’inversions estratègiques dirigit per Go4IT, empresa de col·laboració i actius esportius amb seu a Rio de Janeiro, Brasil.

Kevin Weil és actualment el responsable de productes a Instagram, on supervisa els productes de consum, de monetització i en expansió. Corredor lliurat i veterà esportista d’Strava, Kevin Weil va ocupar el càrrec de vicepresident sènior de productes a Twitter. A causa de la seva àmplia experiència en xarxes socials i la seva passió per l’esport, Kevin aporta un punt de vista singular al consell d’Strava.
“Qualsevol persona pot ser esportista i el fitness es mereix la seva pròpia xarxa social per a persones amb idees afins”, diu Kevin. “Estic encantadíssim amb la idea de formar part del consell d’Strava en aquest moment en el qual s’estan convertint en el canal principal de comunicació dels esportistes. Strava és, i ho seguirà sent, un lloc on esportistes com jo poden interactuar, inspirar-se i motivar-se “.
Mark Gainey, CEO d’Strava, ha dit sobre el nomenament de Kevin Weil: “Kevin suposa una magnífica incorporació a l’equip. El nostre objectiu és crear un consell on comptem amb persones pioneres en la seva matèria i de gran experiència en camps com els esports, el fitness, el desenvolupament de programari i les plataformes tecnològiques. L’experiència de Kevin aportarà un punt de vista actual a l’equip que ens ajudarà a seguir donant suport a la nostra comunitat global d’esportistes i al fet que aquesta continuï creixent tan ràpid com fins ara “.

A més, en un intent d’aprofitar el moment global de l’experiència Strava, l’empresa compta amb Go4IT i altres inversors líders del Brasil, el mercat de Strava amb el creixement més ràpid. Go4it s’ha unit a la resta d’inversors de Strava, com ara Sequoia Capital, MADRONE Capital i Jackson Square Ventures, que formen part del pla estratègic que va culminar al gener.

“Ens alegrem moltíssim de comptar amb Go4IT i altres inversors internacionals clau en l’equip de Strava. Gràcies a aquests socis, Strava pot continuar desenvolupant la xarxa social per a esportistes i donar suport a la innovació “, comenta Mark Gainey, CEO d’Strava. “El fet de ser esportista no té fronteres, i la passió i el creixement que hem experimentat en el mercat brasiler són impressionants”.

“La nostra inversió en Strava va de la mà de la nostra estratègia d’inversió en empreses tecnològiques per a la innovació en l’esport i els actius esportius. Estem molt il·lusionats amb el potencial de creixement de Strava i estem desitjant brindar el nostre suport en la seva estratègia d’expansió, especialment al Brasil i Llatinoamèrica, que compten amb una població molt connectada a les xarxes socials “, diu Marc Lemann de Go4IT.
Michael Horvath i Mark Gainey van fundar Strava al 2009. Des de llavors, Strava ha passat de comptar amb uns quants membres a tenir milions d’esportistes per tot el món. En l’últim informe de dades de 2016, Strava va destacar que els esportistes van pujar 9,6 activitats per segon, un 81% més que al 2015. Per a més informació sobre Strava, visita www.strava.com.