Strava millora la planificació d’activitats en grup amb els nous esdeveniments de clubs per a dispositius mòbils

Strava millora la planificació d’activitats en grup amb els nous esdeveniments de clubs per a dispositius mòbils

Strava millora la planificació d’activitats en grup amb els nous esdeveniments de clubs per a dispositius mòbils

Strava, la xarxa social per a esportistes, millora la seva experiència social i de comunitat amb la introducció dels esdeveniments de clubs per a usuaris de dispositius mòbils. A partir d’ara, els administradors dels clubs podran crear esdeveniments mitjançant l’aplicació mòbil de Strava i compartir tots els detalls amb els altres membres. Els membres dels clubs rebran una notificació de l’esdeveniment i podran veure tota la informació, respondre a la invitació, accedir a la ruta i compartir l’esdeveniment en altres xarxes socials.

“La incorporació de la funció dels esdeveniments de clubs en els dispositius mòbils és una altra manera de seguir ajudant a la nostra comunitat d’esportistes a relacionar-se entre ells”, afirma Will Lee, Responsable de productes en Strava. “Gràcies a les nostres converses amb els administradors dels clubs, hem descobert que estaven buscant la manera més fàcil de planejar les activitats en grup amb els membres i, el que era més important, utilitzant els dispositius mòbils. Els esdeveniments de clubs en els dispositius mòbils permeten als esportistes d’un club organitzar ràpidament una activitat de forma pràctica. En incorporar els esdeveniments de clubs als dispositius mòbils estem ajudant a crear comunitats actives en Strava “.

La funció d’esdeveniments en els dispositius mòbils complementa la recent millora que permet disposar de tots els clubs en el teu dispositiu mòbil, fent més fàcil posar-se en contacte i relacionar-se amb altres esportistes. Strava utilitza les opinions dels usuaris per desenvolupar-se i oferir contínuament noves dimensions a l’experiència social. Les noves funcions d’esdeveniments de clubs per a dispositius mòbils estan ja disponibles per iOS o Android. La funció d’esdeveniments només estava disponible per als usuaris a Internet.

Descàrrega Strava des d’Apple Store o Google Play, i actualitzeu-vos a Strava Premium per accedir a les funcions més recents com Beacon i Segments en viu. Per obtenir més informació sobre Strava, visita www.strava.com.