Strava està disponible a l’Apple Watch Series 2

Strava està disponible a l’Apple Watch Series 2

Strava està disponible a l’Apple Watch Series 2

Strava, la xarxa social per a esportistes, presenta l’última aplicació que ha desenvolupat per l’Apple Watch Sèries 2. Els esportistes ja poden registrar el temps, el ritme, la distància, la velocitat i el ritme cardíac sense els seus dispositius iOS gràcies a les funcions del GPS del rellotge. Apple Watch Sèries 2 és compatible amb més de 100 dispositius GPS que funcionen perfectament amb Strava.

“Les funcions i incorporacions de Strava més recents són fruit de la investigació i dels comentaris dels esportistes”, diu Mateu Ortega, responsable d’integració de Strava. “Estem encantats d’afegir a la nostra creixent llista de dispositius compatibles a l’Apple Watch Sèries 2 i fer d’això una oportunitat per oferir als nostres esportistes una excel·lent experiència Strava amb aquest rellotge. Com el nostre objectiu és oferir la millor experiència possible, els nostres esportistes rebran contínues actualitzacions “.

Els esportistes que ja utilitzen Strava en el seu Apple Watch veuran l’actualització de l’aplicació automàticament en actualitzar Strava en els seus dispositius iOS. Per instal·lar Strava, els esportistes només han de visitar l’App Store en els seus dispositius iOS.

A principis d’aquest mes, Strava va anunciar el llançament de la seva aplicació Android Wear 2.0, amb la qual els esportistes poden treure el màxim profit d’una experiència millorada i sense lligams des de la seva canell.