Strava Clubs per a mòbils facilita la creació de comunitats i la connexió entre atletes

Strava Clubs per a mòbils facilita la creació de comunitats i la connexió entre atletes

Strava Clubs per a mòbils facilita la creació de comunitats i la connexió entre atletes

strava-clubs_imatge-principal

Strava, la xarxa social per a esportistes, millora l’experiència social i comunitària amb la introducció dels clubs en els dispositius mòbils.

L’última actualització per a dispositius mòbils de Strava connecta atletes arreu del món i és el primer pas per crear un lloc atractiu on conflueixen les activitats de grup. Els clubs de Strava permeten conèixer atletes, inspirar-uns als altres amb els entrenaments, compartir rutes i esdeveniments, organitzar activitats grupals i realitzar un seguiment de les activitats per a analitzar-les i discutir-les després.

“Sempre estem buscant noves formes per ajudar a la nostra comunitat d’atletes a interactuar entre si”, diu William Lee, responsable de producció de Strava. “Molts dels nostres atletes confien en els seus dispositius mòbils per córrer i anar en bici, així que havia sentit portar els clubs al mòbil i fer-los fàcilment accessibles com altres característiques de Strava. Ara es pot veure els deu millors atletes de la setmana a la classificació , interactuar amb els membres del club en els fòrums de discussió, compartir notícies i actualitzacions i també penjar anuncis. Tot això a través del seu telèfon, per mantenir el club actiu, motivat i en augment”.

Strava ha desenvolupat noves característiques del club per fer més simples les funcions d’explorar, unir-se, compartir i interactuar entre els membres del club. Actualment, hi ha fins 134.391 clubs actius en Strava.

Les últimes actualitzacions inclouen:

Discussions i comentaris: Els atletes poden fer comentaris en els fòrums de discussió, així com gestionar i interactuar amb els membres del club, tot des del seu dispositiu mòbil.

Explorar: Els atletes poden buscar i navegar fàcilment en els clubs que formen part, així com explorar nous clubs que són rellevants per a ells en funció de la seva ubicació, la xarxa i els interessos de l’atleta.

Notificacions push: Les noves notificacions push fan que sigui fàcil mantenir-se en contacte i interactuar a través de fòrums de discussió, missatges i comentaris.

Compartir i promoure: Els atletes Strava ara poden promoure els seus clubs a través de Facebook i Twitter.

A més de les funcions de recerca i les millores en la promoció en xarxes socials, els atletes també podran tenir una percepció més a fons de les seves activitats i la dels altres socis del club mitjançant la pantalla d’inici. Les taules de classificació millorades permeten als atletes comparar les seves estadístiques setmanals enfront d’altres companys del club. Un redisseny del diagrama de dispersió fa que sigui senzill per als atletes comparar les seves activitats amb les de la resta del grup, i al mateix temps és una manera de mantenir la motivació o seguir amb un pla d’entrenament en grup.

Les pàgines de cada club també mostren informació bàsica com el nom del club, el perfil de la foto, la foto de la portada, el tipus d’esport i la ubicació, i permet als atletes veure un resum de la participació del club, així com el nombre de membres, les activitats i les discussions de la setmana.

L’actualització de Strava Clubs està disponibles ara en iOS i Android. Pots descarregar Strava a l’Apple Store o a Google Play, i visitar www.strava.com per saber més.