Salomon presenta el seu equip de trail running 2017 al Cap de Creus

Salomon presenta el seu equip de trail running 2017 al Cap de Creus

Salomon presenta el seu equip de trail running 2017 al Cap de Creus

Entre el cel i el mar. El Cap de Creus és un dels racons més especials de l’Empordà català: amb roques capritxoses, penya-segats, cales i l’efecte de la tramuntana que ha donat forma al paisatge. Aquest paradís ha estat el lloc escollit per Salomon per presentar el seu equip de trail running d’aquest 2017: Miguel Heras, Oihana Kortazar, Tòfol Castanyer, Laura Orgué, Iker Karrera, Pablo Villa, Jan Margarit, Leire Fernández i Ismail Razga i Cristofer Clemente , les dues noves incorporacions d’aquest any.

Han estat quatre dies que han servit per enfortir els llaços entre els corredors i la marca i que han inclòs workshops, entrenaments, shootings així com un Salomon Show al Teatre de Roses per presentar l’equip en societat. A més, el diumenge, gran part dels atletes Salomon van participar en el Trail Cap de Creus, que va ser l’excusa perfecta per arrencar el curs i compartir quilòmetres junts. La primera prova del circuit de les MISSIONx3 va veure la victòria de Jan Margarit i Oihana Kortazar en la prova de 24 km i 1.200m D +, amb Tòfol Castanyer segon i Pablo Villa cinquè. En la distància marató, Cristofer Clemente va ser segon mentre que Iker Karrera cinquè.
La cita del Cap de Creus, organitzada per Klassmark, va ser el tancament perfecte a uns dies de convivència a Cala Montjoi en què l’equip i la marca han compartit menjars, entrenaments i han practicat sobre el terreny la filosofia Time To Play. Un workshop organitzat per Petzl, un taller a càrrec de Suunto, una xerrada sobre xarxes socials, així com sortides compartides pel Puig Alt o el Puig de l’Àliga. Són només alguns dels instants que van compartir els atletes a Cala Montjoi, just abans de prendre un bany de masses al Teatre de Roses. Amb la platea atapeïda, va arrencar un Salomon Show que va estar replet de rialles, anècdotes i emoció i que va acabar amb signatures i fotografies dels atletes amb el públic. Aquests moments i els quilòmetres sumats al Trail Cap de Creus van donar forma a un cap de setmana en què l’equip s’ha carregat d’energia per afrontar una temporada plena de grans objectius.

Foto: Guillem Casanova