Salomon obre la seva primera brand store a Espanya

Salomon obre la seva primera brand store a Espanya

Salomon obre la seva primera brand store a Espanya

Salomon inaugura la seva primera brand store a Madrid, la segona de la marca a la península ibèrica

La botiga està situada al carrer Fuencarral número 11, just al centre de Madrid i ja ha obert les seves portes

La botiga vol ser un punt de trobada de tots els amants del outdoor i oferirà experiències Salomon a Madrid sota el lema #PlayMadrid

“Des dels inicis del trail running, Espanya ha liderat el mercat sent un dels principals motors en la construcció d’aquest esport. L’obertura d’aquesta primera brand store a Madrid és una oportunitat única per a nosaltres”, explica Javier de Moragas, Country Manager Spain & Portugal.

Salomon ha inaugurat la seva primera brand store a Espanya. La botiga està ubicada al centre de Madrid, al carrer Fuencarral número 11 i ja ha obert les seves portes. Es tracta de la segona brand store de la marca francesa a la península ibèrica després d’inaugurar la primera a Andorra el juliol de 2017 i reafirma l’aposta de Salomon pel mercat espanyol. “Espanya és un dels principals mercats d’EMEA. Des dels inicis del trail running, Espanya ha liderat el mercat sent un dels principals motors en la construcció d’aquest esport amb atletes com Kilian Jornet “, explica Javier de Moragas, Country Manager Spain & Portugal.

L’obertura de l’espai coincideix amb l’arrencada de la temporada de primavera-estiu i, en els seus 231 metres quadrats, oferirà al client una àmplia gamma de productes de la marca francesa: roba, calçat, accessoris de trail running i esquí, així com de altres disciplines de muntanya. Al llarg de l’any, els consumidors tindran a la botiga les últimes novetats en producte segons la temporada. “El client trobarà una representació pràcticament completa de la nostra col·lecció de Salomon, a més del millor assessorament i servei possible”, afegeix de Moragas.

Salomon compta amb més de 800 punts de venda a Espanya i Andorra. Tradicionalment, molts dels punts de venda Salomon estan situats a prop d’àrees de pràctica esportiva outdoor però, aquesta aposta pel centre de Madrid, respon a un esforç de la marca per arribar als consumidors core que resideixen en ciutats clau d’Europa. “Madrid és una de les principals capitals europees i Fuencarral és un carrer que és destí de més de 15 milions de compradors a l’any. És una gran oportunitat per oferir als nostres consumidors una experiència de compra única, a més de convertir-nos en un punt de trobada amb sortides a córrer, formacions i tota mena d’activitats” explica de Moragas.

#PlayMadrid: experiències Salomon a Madrid

Des de la seva brand store a Madrid, Salomon oferirà una experiència de marca única al consumidor així com una atenció premium a través d’un staff específicament preparat per a això. Setmanalment s’organitzaran visites d’atletes i ambaixadors, activitats i tallers, amb la filosofia ‘Time to Play’ en ment: la botiga vol ser un punt de trobada per a tots els amants de l’aventura i dels esports a l’aire lliure.

Des del seu centre de disseny a Annecy, Salomon fabrica calçat i equipament d’hivern, muntanya i senderisme de primera qualitat, així com peces dissenyades per a totes aquestes modalitats. Enginyers, dissenyadors i atletes treballen conjuntament per trobar solucions innovadores que millorin l’experiència a l’aire lliure. Tots aquests productes estaran disponibles a la primera brand store de la marca a Espanya, a Madrid. En els propers mesos, Salomon, prepararà també el seu aterratge a Barcelona amb l’obertura d’una nova brand store.

Més informació sobre la nova botiga:  aquí