La Volá s’estrena amb èxit en la nit de Sierra Nevada

La Volá s’estrena amb èxit en la nit de Sierra Nevada

La Volá s’estrena amb èxit en la nit de Sierra Nevada

La Volá ha viscut la seva primera edició a la pista nocturna del Riu, pionera a Espanya en la pràctica d’esports d’hivern amb llum artificial. Més de 200 s’han acostat a gaudir de l’estrena d’una cursa d’esquí diferent a qualsevol altra. Esquiar de nit, competir i tancar el dia amb un sopar en un racó especial de Sierra Nevada. És el que proposava La Volá i la seva fórmula ha convençut els participants que s’han posat el dorsal per viure una nit diferent a pistes.

Des de les nou del matí, ja es respirava l’ambient de La Volá a l’estació granadina. Durant tot el matí i fins a les sis de la tarda, els participants es van acostar per recollir el seu dorsal o apuntar-insitu a la primera edició de la prova. A les 19h, després de l’obertura dels telecabines, es realitzaria el reconeixement del traçat, just abans de preparar-se per posar-se a prova a la ronda definitiva. Amb la nit ja instal·lada a l’estació i els llums de Sierra Nevada il·luminant la pista del Riu, arrencarien els primers participants de La Vola, una prova individual però amb sortida en paral·lel costat d’un altre competidor. Cada 40 segons, el cronòmetre donaria llum verda a dos esquiadors amb ganes de gaudir, esquiar i lliscar per un eslàlom gegant i un quilòmetre llançat fins a línia de meta.

Amb fins a sis categories (de juvenils a legends) i premis per als tres primers, La Volá és una prova popular, nocturna i on el més important és participar i viure el descens amb una barreja d’emoció i diversió. A Sierra Nevada buscava també entre tots els participants a l’esquiador més complet: aquell capaç de passar-s’ho bé i adaptar-se a proves tan diferents com un eslàlom súper gegant i un quilòmetre llançat.

La competició donaria pas al lliurament de premis i a una festa final molt especial: la Festa Quattro La Volá, situada a la plaça de Pradollano, amb sorteig de regals mentre els esquiadors sopaven. Entre música, amics, neu i sorpreses els més de 200 van tancar una nit diferent a qualsevol altra. Una nit de competició, de festa i de diversi