Neix la Salomon Run Vertical

Neix la Salomon Run Vertical

Neix la Salomon Run Vertical

Pujar, pujar i només pujar. El més ràpid possible. Un esprint de 54 metres amb un desnivell positiu de 13m amb més de 50 graons per davant per fer encara més difícil el repte. En la línia de sortida 32 homes i 16 dones. Ràpids, àgils i amb ganes de nous reptes. Pur espectacle. Així serà la Salomon Run Vertical: una nova prova que se suma a la Salomon Run per completar un diumenge perfecte de running a Barcelona.

El 9 d’abril, després de l’arribada dels primers classificats de la cursa de 10km, l’atenció es traslladarà a les escales que van des de la plaça de les Carles Buïgas fins al Passeig Jean Forestier. Sí, les primeres que posen en compromisos els corredors de la prova reina, aquí es convertiran en el terreny de joc dels participants de la Salomon Run Vertical.

Sistema de participació
Serà sobre les 11h del matí quan, de dos en dos, els participants es mesurin en una sèrie de rondes eliminatòries que acabessin per definir als homes i dones que s’enfrontin a la gran final.
Tots aquells que vulguin viure la Salomon Run Vertical en primera persona tindran diferents opcions per aconseguir un dorsal per a aquesta primera edició. 8 homes i 6 dones participaran via invitació en base als seus resultats en proves anteriors.
Aquest segment de Strava, amb les escales de Vallvidrera com a protagonistes, també repartirà 12 bitllets per al 9 d’abril: 8 masculins i 4 femenins. Els corredors tindran fins al 28 de març a les 12h del migdia per posar-se a prova en aquest segment, registrar la seva activitat amb un dispositiu GPS i enviar-la a info.spain@salomonspain.com: els més ràpids seran a la Salomon Run Vertical

.
Això sí, els 18 homes i 6 dones restants es decidiran per sorteig. S’hi podran apuntar completant aquest formulari i veure si la sort els acompanya per guanyar-se la seva plaça en aquest esprint on velocitat i tècnica seran especialment importants.
“Vam arribar ja a la quarta edició i, any rere any, la cursa creix en interès i en participants. Aquest cop hem volgut completar el matí amb una prova vertical, molt explosiva. La idea és organitzar una cursa espectacle que atregui al públic i que ens permeti seguir donant suport al running urbà però d’una manera alternativa i diferent, amb aquest punt d’aventura que ens agrada des Salomon “, explica Biel Ràfols, team manager de la marca.

La Salomon Run Vertical serà una prova explosiva en què Montjuïc veurà a alguns dels corredors més ràpids del país: el campió i campiona completaran el traçat en no més de 15 segons. Serà una cursa espectacular que completarà un matí ja de per si especial: amb els 10km de la Salomon Run com a protagonistes i la nova Salomon Run Vertical aportant dosi d’emoció i velocitat.