La Volá: nit de competició, esquí i festa a Sierra Nevada

La Volá: nit de competició, esquí i festa a Sierra Nevada

La Volá: nit de competició, esquí i festa a Sierra Nevada

Esquiar de nit, competir tinguis el nivell que tinguis i tancar el dia amb una barbacoa en un racó únic de Sierra Nevada. És el que proposa La Volá, una cursa d’esquí que, de la mà d’Audi, arribarà el 25 de febrer a la pista del Río, pionera a Espanya en la pràctica d’esports d’hivern amb llum artificial. Allà buscarà també a l’esquiador més complet. Aquell que sigui capaç de lliscar per un eslàlom súper gegant i un quilòmetre llançat fins a línia de meta. I pot ser qualsevol. És la gràcia de La Volá: una prova popular, nocturna, de marcat caràcter festiu i on el més important és participar, acostar-se a la sensació de competir dels professionals i viure el descens amb una barreja d’emoció i diversió. Una cursa diferent a tot el que s’ha vist fins ara.

A les 20h, quan la nit s’acosti a la pista del Riu de Sierra Nevada, entre Borreguiles i Pradollano, arrencarà l’aventura de La Volá, una cursa individual però amb sortida en paral·lel, amb un altre competidor. Així, cada 40 segons el cronòmetre donarà llum verda a dos esquiadors amb ganes de gaudir, esquiar i adaptar-se a tot tipus de reptes.

Després del lliurament de dorsals i l’obertura del telecabina, a les 19: 15h, tots els participants tindran l’oportunitat de fer un reconeixement del traçat abans de posar-se a prova a la ronda definitiva. Amb fins a sis categories (de juvenils a veterans) i premis per als tres primers de cadascuna d’elles, La Vola sorprendrà també a la resta de competidors. I és que, entrada la nit, la neu i les pistes de Sierra Nevada acolliran la Festa Quattro La Volá que s’ubicarà a la plaça Pradollano: amb sorteig de múltiples regals per a tots i barbacoa final inclosa en un racó únic.

A un preu de 20 € per persona, la inscripció a La Volá inclou dorsal, descompte en el forfet, welcome pack i la invitació a l’esperada festa que tancarà el dia. Competició, neu i diversió, així es pot resumir el que oferirà la primera edició de La Vola, que descobrirà Sierra Nevada des d’un nou punt de vista en una nit d’esquí diferent a qualsevol altra.