La nova campanya de Strava anima els atletes a mostrar-se sense filtres

La nova campanya de Strava anima els atletes a mostrar-se sense filtres

La nova campanya de Strava anima els atletes a mostrar-se sense filtres

Strava, la xarxa social per a esportistes, presenta avui la qual espera ser la seva campanya més inspiradora. “Athletes Unfiltered” és una crida directa als esportistes perquè siguin ells mateixos, celebrin la inclusió de l’esport i el seu dur treball i rebutgen la necessitat de filtrar tot el contingut i la negativitat existent en altres xarxes socials.

La campanya “Athletes Unfiltered” es presenta avui, amb un curt creat per la productora Archer ‘s Mark, nominats al BAFTA. La pel·lícula mostra el dia a dia de diferents atletes de la comunitat de Strava compartint els seus moments més purs i sense filtres, amb els alts i baixos de la seva experiència esportiva.

Junts mostren que Strava s’ha convertit en una comunitat honesta i on els atletes es donen suport els uns als altres, separant d’altres xarxes socials, així com el poder que té l’esport per a unir diferents tipus de persones en un moment on molt pocs poden fer-ho.

Strava demana als esportistes que vagin en contra de les normes (com solen fer-ho) postejant fotos sense filtrar. Ja siguin les marques lletges que deixa el sol, els pèls bojos després d’un entrenament, les mans brutes i plenes de durícies o simplement la immensa alegria que desprèn una bona sortida. Strava vol que els atletes s’oblidin del que pensen els altres, que posteen fotos amb el hastag #AthletesUnfiltered, i que s’uneixin amb fotos ridícules i pures dels esports que més els apassionin.

Gareth Nettleton, Vicepresident de Màrqueting de Strava comentava: “Hi ha dues insights clau que ens han inspirat per crear aquestes peces, i els dos tenen a veure amb coses que estan malament en el món actual. En primer lloc, vivim en un món de divisions , i creiem que l’esport pot connectar a gent que potser no ho esperis. és una força positiva, i volem demostrar que l’esport pot unir “, i afegia” En segon lloc, Strava és una xarxa social real, pura i sense filtres. creiem que la gent al voltant del món està farta de la pressió de ser perfectes en xarxes socials, i és per això que volem que Strava sigui un espai on ser tu mateix. la unitat i l’acceptació, això és del que tracta la campanya ” .

Tashia Palley, ciclista de Londres, usuària d’Strava i una de les participants en la pel·lícula explicava: “Strava és més real. Quan la gent surt a entrenar penja les fotos de la seva sortida, sense maquillatge i amb suor. Crec que això és el que sentim quan estem fent esport; ¿A qui li importa si no portes maquillatge? ”

Harx Kalsi, també londinenc i corredor a Strava deia: “Strava representa el que sóc. Tinc entrenaments bons, però també tinc alguns molt dolents. És el que hi ha. És qui sóc i ho estic compartint amb tu, tant si t’agrada com si no. Crec que també és la manera de mostrar als altres corredors i ciclistes que has de ser tu mateix i no tornar-te boig: no necessites sortir a entrenar perquè sí o fer quilòmetres de més. Només passa-t’ho bé mentre ho fas “.

La campanya ha estat produïda pels nominats al BAFTA Archer ‘s Mark. Escollits per la seva experiència en documentals, els co-directors de la pel·lícula Mike Brett i Steve Jamison han creat el vídeo com si es tractés d’un documental.

La campanya “Athletes Unfiltered” serà distribuïda digitalment i li seguiran 12 vídeos curts que realçaran diferents aspectes de la comunitat.