El Salomon Quest Challenge arriba a la seva última cita a Sierra Nevada

El Salomon Quest Challenge arriba a la seva última cita a Sierra Nevada

El Salomon Quest Challenge arriba a la seva última cita a Sierra Nevada

Amics, competició i diversió a la neu. La fórmula del Salomon Quest Challenge ja ha triomfat al seu pas per Baqueira, Grandvalira i Masella on 1.500 participants s’han posat el dorsal per competir en equip sobre la neu. El 8 d’abril la prova arriba fins Sierra Nevada per viure la seva última cita de la temporada i abaixar el teló.

Per tercer any consecutiu, les pistes andaluses acolliran una prova apta per a tots els nivells i estils i que ja s’ha consolidat com una de les més originals i divertides de la temporada. Com ja és tradició, els participants hauran de formar equips de tres per competir en un matí carregat d’aventura. Es calçaran les botes i escolliran categoria: challenge o familiar i, a partir de les 10h, amb un mapa a la mà, el dorsal posat i una pinça de control tindran tres hores per divertir-se al màxim i sumar punts en quatre proves diferents: 1 eslàlom gegant, un freeride, 1 skicross i un Banked eslàlom. Quatre reptes únics i que gaudiran com a autèntics professionals: amb línia desalida i meta i amb la pista tancada per a ells. Estratègia, compenetració, ganes de passar-s’ho bé … això és el que demana el Salomon Quest Challenge als seus participants.
El matí de neu i amics es tancarà de la millor manera possible: amb lliurament de premis i sorteig de regals a la Plaça Andalusia: cascs, motxilles o esquís Salomon es posaran en joc i recauran en les mans d’uns quants afortunats.

Petits, joves, grans, pares, fills, amics … en cadascuna de les seves cites, el Salomon Quest Challenge ha aplegat equips formats per esquiadors o snowboarders de tots els nivells i perfils: junts han descobert les pistes d’una manera diferent, amb el dorsal posat i el cronòmetre en marxa. Les inscripcions per a l’última cita de la temporada a Sierra Nevada ja estan obertes enwww.salomonquestchallenge.com a un preu de 10 € per persona. A més, en el moment d’apuntar, tots els participants podran aconseguir el seu forfet de dia a un preu especial de només 25 € per als adults i 14 € per als nens. Les pistes andaluses baixaran el teló aquesta temporada i diran fins aviat a una prova única, pensada per competir i divertir-se a la neu en família o al costat d’amics: el Salomon Quest Challenge.