Cristofer Clemente brilla a la Stubai Ultra Trail i Eli Gordón aconsegueix un cinquè lloc al Marathon du Mont-Blanc

Cristofer Clemente brilla a la Stubai Ultra Trail i Eli Gordón aconsegueix un cinquè lloc al Marathon du Mont-Blanc

Cristofer Clemente brilla a la Stubai Ultra Trail i Eli Gordón aconsegueix un cinquè lloc al Marathon du Mont-Blanc

Els membres del Salomon IATI team han brillat aquest cap de setmana a França i Àustria. D’una banda, una gran representació de l’equip viatjava fins a Chamonix per prendre la sortida, a les 6 del matí de diumenge, de la segona cita de les Golden Trail World Series, un Marathon du Mont-Blanc (42 km i 2780 m de desnivell positiu) protagonitzat per la calor i el gran nivell dels corredors. D’una banda, Eli Gordón, després d’obtenir un segon lloc a l’Olla de Núria, es penjava el segon dorsal de la temporada i obtenia un merescut cinquè lloc (04h45: 26), arribant feliç a meta després de barallar molt amb les seves contrincants .

L’atleta basc, Aritz Egea, per la seva banda, tenia com a objectiu mantenir-se en els primers llocs sense deixar de gaudir i així ho va fer satisfet aconseguint una novena posició (04h05: 06). Finalment, el jove Jan Margarit prenia la sortida de la seva segona marató fent-se amb un dolç dinovè lloc (04h15: 12), assaborint cada quilòmetre del recorregut. “Vaig aprenent i millorant, content de com ha sortit avui a Chamonix. Sé que queda molta feina per fer però segueixo gaudint pas a pas “, declarava Margarit.

La prova va ser retransmesa de forma íntegra a través del canal de Facebook de Salomon, on qualsevol pot tornar a veure-la i gaudir-ne.

Cristofer Clemente repeteix victòria a la Stubai Trail

Poques hores abans que es donés el tret de sortida a Chamonix, a l’altre costat dels Alps, des de la ciutat olímpica tirolesa d’Innsbruck, Cristofer Clemente arribava victoriós a meta (9h01: 08) per segon any consecutiu a la Stubai Ultra Trail, de 60 km i 6.000 metres de desnivell positiu. Una carrera al cor dels Alps austríacs coneguda per l’eslògan “urban2glacier”, ja que parteix de l’enrenou de la ciutat, a 574 metres sobre el nivell del mar i acaba a la glacera Stubai, a 3.150 metres d’altitud. En segona i tercera posició van arribar David Wallmann (9h20: 12) i Christian Stern (09h38: 00).

Crédito fotos:  Philipp Reiter