Strava celebra el Global Bike to Work Day el proper 11 de maig

Strava celebra el Global Bike to Work Day el proper 11 de maig

Strava celebra el Global Bike to Work Day el proper 11 de maig

Strava, la xarxa social per a esportistes, convida als ciclistes que s’uneixin a l’Global Bike to Work Day Challenge que se celebra per segon any el dijous 11 de maig de 2017. Els membres de Strava es poden unir al repte per contribuir a aquest moviment ciclista global. L’etiqueta #CommutesCount es pot fer servir també en altres xarxes socials com a forma de mostrar suport per aconseguir que les ciutats d’arreu del planeta disposin de millors condicions per a la pràctica del ciclisme en un futur proper.

Cada vegada que es registra un trajecte a la feina en Strava, aquests es converteixen en dades anònims que són recopilats per Strava Metro. Aquest servei recopila els milions de trajectes que els membres de Strava pugen cada setmana per col·laborar amb els organismes encarregats de la planificació urbana per millorar les infraestructures urbanes de ciclistes i vianants. Actualment, 160 milions de persones viuen en una ciutat on Strava Metro col·labora amb les organitzacions i els organismes governamentals per millorar els trajectes ciclistes i vianants en ciutats com Londres, Los Angeles, Sydney, Oslo, Glasgow, Calgary i Portland.

L’any passat, durant el primer Global Bike to Work Day de Strava es van registrar a Strava 79.879 trajectes en bici a 180 països. Com a resultat, es van estalviar 514,51 tones d’emissions de carboni

Simon Klima, Director de Màrqueting Local, ha declarat: “Cada vegada que registres el teu trajecte a Strava, estàs marcant la diferència. La comunitat de Strava pot ajudar els organismes encarregats de la planificació urbana a millorar la infraestructura a la seva ciutat. L’any passat, els membres de Strava que es van unir al nostre primer Global Bike to Work Challenge i van registrar gairebé 80.000 trajectes en un sol dia en tot el planeta. en organitzar aquest repte per segon any, ens agradaria que fins i tot més ciclistes s’animin a participar-hi. volem continuar mostrant el nostre compromís fent dels nostres pobles i ciutats un lloc on viure millor i aportar així el nostre granet de sorra a la comunitat mundial “.