Ajuda’ns a construir aquest somni!

Ajuda’ns a construir aquest somni!

Ajuda’ns a construir aquest somni!

El projecte Summits of My Life s’embarca en un repte solidari. Per fer-ho, s’associa amb l’ONG Sos Himalaya per tal de contribuir en la reconstrucció de la Vall del Langtang.

El terratrèmol del passat mes d’abril va tenir greus conseqüències a la Vall del Langtang. El poble de Langtang va quedar enterrat completament després que el sisme desencadenés una esllavissada de neu, gel i pedres, degut a la gran quantitat de neu acumulada durant un hivern especialment dur. A més, l’onada expansiva de l’esllavissada va causar danys greus als pobles propers. Els pocs supervivents de la catàstrofe van ser evacuats a un camp de refugiats a Katmandú, i malgrat que alguns d’ells han tornat a la vall, el terratrèmol els va deixar sense casa. Summits of My Life i SOS Himalaia promouen una campanya per recaptar fons per reconstruir 116 cases: el nombre de famílies que s’han quedat sense casa i volen tornar a viure a la vall. La reconstrucció d’aquests habitatges es farà seguint l’arquitectura típica del Nepal, coneguda com a “Jasta Pata”: planxes de zinc que es col·loquen sobre una estructura de fusta. El temps de construcció de cada casa és de 2 a 4 dies.

A més del material per construir les “Jasta Pata”, el cost principal d’aquesta reconstrucció serà el transport. Els accessos a la vall del Langtang, ja per sí complicats, van quedar danyats després del terratrèmol, i és per això que el transport del material s’haurà de realitzar per aire. Les cases es reconstruiran en diferents punts de la vall, ja que de moment a la zona on havia estat el poble de Langtang no s’hi pot reconstruir.

Summtis of My Life col·laborarà en diverses accions per poder recollir els fons necessaris. Entre altres, tots els beneficis recaptats durant la presentació a Barcelona es destinaran a aquest projecte. Posteriorment, s’obrirà una campanya de recaptació de fons per tal d’aconseguir l’objectiu: 58.080$.

Ens ajudes?

www.summitsofmylife.com/nepal