Tenerife acull la presentació del Salomon IATI team

Tenerife acull la presentació del Salomon IATI team

Tenerife acull la presentació del Salomon IATI team

Aquest any l’illa de Tenerife ha estat l’escollida per l’equip Salomon IATI per a engegar una nova temporada plena de reptes. Els cinc atletes, Tòfol Castanyer, Eli Gordón, Jan Margarit, Cristofer Clemente i Aritz Egea han passat un cap de setmana a l’illa canària on han aprofitat per realitzar diferents workshops i shootings a més d’entrenar tots junts i fer molta pinya.

Fins a cent persones van acudir a la presentació, que va tenir lloc dissabte al matí, on els cinc components van compartir amb els assistents les seves rutines d’entrenament, els seus inicis en el trail i tot tipus de curiositats i anècdotes.

A més d’escoltar els seus consells des de damunt de la tarima, part del públic també va tenir l’oportunitat de fer-ho de forma pràctica en l’How To Trail que es va realitzar en els Realejos, recorrent una part de la ruta 040. Allà, des dels més veterans com Tòfol Castanyer i Cristofer Clemente fins als més joves com Eli Gordón, Aritz Egea i Jan Margarit, van explicar les seves millors trucs per pujar i baixar per la muntanya a 50 persones que van atendre amb molta atenció plantejant tot tipus de dubtes.

Diumenge l’escenari estrella va ser el Parc Nacional del Teide, on durant tot el dia els atletes, fascinats pel paisatge àrid i volcànic, van ser els protagonistes de diversos shootings en diferents punts del parc, des de la sortida del sol a les Mines de Sant José fins a la Vall de Ucanca.

Entre tot això també hi ha hagut temps per workshops sobre xarxes socials i producte i per conèixer més de prop a qui serà el seu acompanyant aquesta temporada, IATI Seguros.

Aquesta és l’única ocasió on coincideixen els cinc atletes abans d’encarar els seus objectius de la temporada, cada un d’ells centrat en distàncies diferents. Han estat dos dies intensos de compartir experiències i trucs, d’aprenentatge, d’entrenaments per l’illa i, sobretot, de moltes rialles. En aquest vídeo es pot veure un petit resum del que ha estat aquest cap de setmana de #timetoplay.