La Salomon Ultra Pirineu obre les preinscripcions

La Salomon Ultra Pirineu obre les preinscripcions

La Salomon Ultra Pirineu obre les preinscripcions

L’engranatge de la Salomon Ultra Pirineu torna a posar-se en marxa amb l’obertura de les preinscripcions per la novena edició de la prova. Des d’avui i fins el dia 6 de febrer el procés de preinscripcions estarà obert amb 1.000 dorsals disponibles.

 

El cap de setmana del 23 de setembre de 2017 el Parc Natural del Cadí Moixeró es tornarà a vestir de gala per acollir una de les curses més esperades i internacionals del calendari: la Salomon Ultra Pirineu de 110km i 6.800m de desnivell al voltant del Parc Natural del Cadí Moixeró.

 

En cas de superar els 1.000 preinscrits, es celebrarà un sorteig, el dia 9 de febrer, a l’Ajuntament de Bagà. El 2016, corredors de fins a 43 països del món es van enfrontar al repte de la Salomon Ultra Pirineu i s’espera que aquest any la prova segueixi amb el procés d’internacionalització que va portar a corredors de les Filipines, Mèxic o Austràlia fins a la plaça porxada de Bagà.

 

Altetes d’èlit ja han confirmat la presència a una prova que al 2016 a Miguel Heras i Gemma Arenas, tornarà a formar part del circuit mundial de les Skyrunner World Series.

 

Els corredors poden preinscriure’s a través de la pàgina web de la prova. Per poder participar-hi, els corredors hauran d’aportar un document que justifiqui la seva participació en alguna marató de muntanya en el darrer any.

 

Les inscripcions per la Marató Pirineu i la Nit Pirineu s’obriran el proper 14 de febrer.