La Salomon Run obre inscripcions per a la seva sisena edició

La Salomon Run obre inscripcions per a la seva sisena edició

La Salomon Run obre inscripcions per a la seva sisena edició

La Salomon Run torna el 14 d’abril a Barcelona i aposta, de nou, per un circuit amb personalitat pròpia, amb vistes a la muntanya i el mar i amb Montjuïc com a gran protagonista. “És una prova que recomano moltíssim. És diferent, tot i ser a la ciutat s’allunya del que és urbà. No és gens avorrida. Vas escales amunt, escales avall, entres en llocs emblemàtics com l’Estadi Olímpic o el Poble Espanyol … cada any s’anima més gent a córrer-“. Així parla Jes Bonet de la Salomon Run, guanyadora de les quatre últimes edicions en categoria femenina. Bonet coneix a la perfecció una cita que el 14 d’abril celebrarà la seva sisena edició a Barcelona i que avui obre inscripcions en www.salomonrunbarcelona.com amb un preu reduït de 15 € fins al 31 de desembre.

En el seu sisè any de vida, la Salomon Run s’ha consolidat ja com una de les 10k més diferents de Barcelona. Urbana però amb un circuit que recorre Montjuïc, la seva personalitat la defineixen els més de 1.000 graons, les pujades, les baixades, els canvis de terreny … i unes vistes que permeten al corredor gaudir mentre corre de la ciutat i del mar. A més, el recorregut entrarà, de nou, al Poble Espanyol i l’Estadi Olímpic, sent, un cop més, una de les poques cites que permet gaudir de dos racons màgics de Montjuïc: l’emblemàtic Estadi, que ens trasllada als Jocs del 92 ‘i el pintoresc Poble Espanyol que, amb les seves cases, places i tallers d’artesans, és tot un desconegut per a molts barcelonins. Són dos dels grans atractius d’una cursa que sorprèn i diverteix a parts iguals però que compta amb molts més punts especials al llarg dels seus 10 quilòmetres.

Amb sortida a la Font Màgica de Montjuïc, el circuit passa també per les escales de Jean Forestier, el MNAC o els arcs del passeig de Santa Madrona i porta els corredors a senders que es s’allunyen de l’enrenou de la ciutat fins a tornar fins al punt d’inici.

En la seva sisena edició, la Salomon Run obre inscripcions a un preu reduït de 15 € fins al 31 de desembre. A més, en el moment d’apuntar-se, els corredors podran donar un euro solidari a l’Institut Guttman per contribuir a la neurorehabilitació de persones amb una lesió d’origen neurològic. Tots els participants rebran una samarreta Salomon, cronometratge amb xip i un sa i abundant avituallament final. Les inscripcions es poden realitzar a www.salomonrunbarcelona.com i estan limitades a 3.000 corredors. A més, Salomon organitzarà diversos entrenaments previs per descobrir a fons el circuit dels que s’informarà a través de les seves xarxes socials.

Salomon Run Vertical

Si la Salomon Run sumarà ja sis edicions, la seva germana petita, la Salomon Run Vertical complirà a l’abril tres anys. És pur espectacle. Un cop acabi la prova de 10k, l’emoció es traslladarà un cop més a les escales situades al costat de la Font de Montjuïc. Allà, 32 homes i 16 dones posaran a prova la seva velocitat en un esprint vertical de poc més de 54 metres, amb un desnivell positiu de 13m i més de 50 graons. Després de diverses rondes eliminatòries, es definirà als vencedors de cada categoria. Al llarg de la mitja hora que dura la Salomon Run Vertical es genera un ambient molt especial a Montjuïc: amb desenes d’aficionats que es col·loquen a banda i banda de les escales per gaudir i sorprendre amb la velocitat i l’esforç de cada corredor.

Els participants seran escollits per invitació basant-se en resultats anteriors i per sorteig: de fet, aquells que vulguin presentar candidatura poden fer-ho a través del formulari del web que des d’avui ja està també operatiu.