La Brompton Electric arriba a Espanya

La Brompton Electric arriba a Espanya

La Brompton Electric arriba a Espanya

Brompton Bicycle, el fabricant de la icònica bicicleta plegable, ha anunciat avui el llançament a Espanya de l’esperada i premiada Brompton Electric. Després de l’èxit aconseguit amb el seu llançament al Regne Unit i a països del nord d’Europa, la nova e-bike de Brompton ja està disponible per a la venda a Espanya amb un preu a partir dels 2.995 €. Així, des d’avui mateix és possible provar i comprar aquesta nova e-bike de Brompton: en una primera fase podrà trobar-se en 12 de les botigues seleccionades que la comercialitzen al país i que es poden consultar al web de la companyia.

La Brompton Electric està pensada per al seu ús a la ciutat, proporcionant una solució intel·ligent per als desafiaments que suposa viure en una urbs com Barcelona, ​​Madrid, València, Sevilla o Saragossa. Portàtil, lleugera i manejable, permet a l’usuari dur-la i guardar-la en qualsevol lloc de forma segura, evitant així un possible robatori. A més, es pot plegar amb facilitat en tot just 20 segons, ocupant només un terç de la seva mida i resolent qualsevol problema d’emmagatzematge en un pis petit. També, un cop plegada, i gràcies al seu mida reduïda, és perfecta per a itineraris que combinin trams en bicicleta i transport públic.

Per desenvolupar la Brompton Electric, Brompton s’ha associat amb Williams Advanced Engineering i ha creat l’e-bike més compacta del mercat. La bicicleta està disponible amb 2 o 6 velocitats, amb un pes d’entre 13,7 kg i 14,5 kg i compta amb una bateria de 2,8 kg que ve dins d’una bossa feta a mida. Així, s’enganxa perfectament a la part davantera de la bicicleta i es pot deixar anar fàcilment amb un sol clic, facilitant el transport de la borsa i la bicicleta per separat. A més, també permet carregar altres dispositius com un telèfon, una tablet o fins a un ordinador portàtil mentre s’està en moviment. Amb autonomia per a fins a 80 km, la bateria es carrega al 100% en tot just 4-5 hores.

La Brompton Electric també compta amb connexió Bluetooth i s’està desenvolupant una aplicació per a smartphones amb l’objectiu d’oferir als usuaris una experiència totalment connectada, així com per registrar i oferir-los dades sobre el seu historial de viatges.

Will Butler-Adams, CEO, Brompton Bicycle

“Ha estat fonamental entendre i adaptar-nos a les necessitats específiques de la comunitat ciclista espanyola, que per Brompton és una de les més estimades i importants. Ens hem esforçat per crear el producte més versàtil del mercat atenent la necessitat de comptar amb una bicicleta elèctrica que l’usuari pugui portar sempre amb si, solucionant així el problema de no voler deixar una i-bike tan valuosa al carrer. Des Brompton sabem que les persones que viuen en una urbs necessiten una bicicleta que els permeti moure fàcilment per la ciutat, però que, també, sigui la millor companya per a les aventures del cap de setmana. Estem convençuts que hem creat un producte que inspirarà a més persones a gaudir de l’aire lliure, a deixar els seus cotxes, les motos i a redescobrir les ciutats amb bicicleta”.

Característiques tècniques de la Brompton Electric

Bicicleta disponible amb manillar tipus M o H, amb 2 o 6 velocitats en blanc o negre.
Bateria de 300 wh que permet una autonomia de 40 a 80km
Sensor de torsió i cadència per permetre un suport suau, continu i eficient d’energia
Pes de la bicicleta: 13,7 kg (2 velocitats)