Kilian Jornet i Jan Margarit inauguren la nova Salomon brand store de Madrid

Kilian Jornet i Jan Margarit inauguren la nova Salomon brand store de Madrid

Kilian Jornet i Jan Margarit inauguren la nova Salomon brand store de Madrid

Tots dos comparteixen passió per la muntanya, venien de competir i gaudir d’una nova edició de la Zegama-Azikorri i són atletes Salomon. Kilian Jornet i Jan Margarit van inaugurar la primera brand store de Salomon a Madrid (Fuencarral, 11), la segona de la marca a la península ibèrica després d’inaugurar una a Andorra al juliol de 2017. Els atletes van visitar per primera vegada la botiga i van ser protagonistes d’un esdeveniment que va reunir treballadors, clients i seguidors de la marca nascuda als Alps francesos. “Obrir un brand store al centre de Madrid és una oportunitat única per connectar amb els consumidors, en un carrer amb un trànsit de fins a 15 milions de persones. És la millor manera de poder ensenyar-los la marca, amb tota la col·lecció i categories, oferint-los un accés privilegiat al producte. A més, ens permet parlar i formar directament al consumidor a través d’esdeveniments i activitats. Automàticament, la marca s’enforteix “, explicava Javier de Moragas, country manager d’Amer Sports a Espanya i Portugal, que va ser l’encarregat de donar la benvinguda als convidats.

“De vegades, tens una idea boja, dius, ‘m’agradaria córrer com si fos descalç’ i des de Salomon la resposta és: doncs anem a crear el producte que t’ho permeti”. Així resumia Kilian Jornet seva relació amb Salomon, amb qui des de fa anys treballa conjuntament en el desenvolupament de productes. “Molts dels productes són conseqüència o han estat inspirats pels atletes que detecten noves necessitats”, afegia de Moragas. Jornet, després de guanyar per novena vegada a Zegama, va gaudir d’un dia diferent a la ciutat i es va alegrar en veure que Madrid comptarà amb un nou punt de trobada per als amants de la muntanya.

Salomon és com una família. És el tracte proper de tota la gent que treballa aquí el que fa que et sentis tan a gust “, explicava Jan Margarit. El jove de Matadepera viu el seu tercer any al Salomon IATI Team i aquest diumenge es va estrenar a Zegama, la primera cita de les Golden Trail Series. Margarit també va gaudir de la inauguració de la nova brand store de Salomon i es va sorprendre amb la quantitat de productes de la botiga.

La primera brand store de Salomon a Madrid, situada a Fuencarral 11, ja està a ple rendiment després d’una inauguració molt especial que va arrencar amb la xerrada de Jornet, Margarit i de Moragas i va seguir amb un pica-pica. Tot en un ambient familiar i agradable, al pati interior d’una botiga que en els seus 231 metres quadrats ofereix al client una àmplia gamma de productes de la marca francesa: roba, calçat, accessoris de trail running, així com d’altres disciplines de muntanyes .