Grans atletes confirmats a l’Andorra Ultra Trail Vallnord

Grans atletes confirmats a l’Andorra Ultra Trail Vallnord

Grans atltetes confirmats a l’Andorra Ultra Trail Vallnord

A falta d’un mes i mig per la celebració de l’Andorra Ultra Trail Vallnord 2015 ja es coneixen alguns dels corredors destacats en el món del trail running que es desplaçaran fins a Andorra el cap de setmana del 25 al 28 de juny per gaudir de l’emblemàtica aventura andorrana.

Aquest any la Marató dels Cims (42.5km i 3.000m D+), que entra a formar part de les Skyrunner® National Series, comptarà amb la participació de Núria Picas que haurà de competir al costat de les tres corredores andorranes que van fer podi el 2014: Michèle Logde, Yolanda Gomez i Sabrina Solana. En categoria masculina, no hi faltarà el català Marc Pinsach i l’espanyol i tercer classificat de l’any passat, Diego Marin.

A la prova reina, la Ronda de Cims (170km, i 13.500m D+), torna el campió de l’edició anterior, el català Francesc Solé, que per revalidar el títol s’haurà d’enfrontar amb l’andorrà Carles Rossell i el portuguès Armando Teixeira, que van ser segons ex-aequo l’any 2014. Segurament els llocs d’honor estaran disputats, ara que s’ha confirmat la presència d’altres corredors destacats com el català Eugeni Rosselló (guanyador de la Spine Race), el mexicà Germán Silva (doble campió de la Marató de Nova York) o el japonès Minehiro Yokogama. En categoria femenina, l’espanyola Nerea Martínez, tercera a l’edició anterior i guanyadora el 2012, tornarà a trepitjar els senders andorrans.

El Mític (112km, 9.700m D+) que també forma part de les Skyrunner® National Series i on encara queden algunes places disponibles, comptarà amb els tercers classificats del 2014, Eduard Barceló, d’Andorra, i l’espanyola Myriam Talens, que repeteixen prova, a més del guanyador del Celestrail el 2014, Jordi Lopez i del francès Julien Jorro.

I per últim, per la cursa Celestrail hi participaran, entre altres, el francès Guillaume Beauxis i els germans andorrans Òscar i Marc Casal. Les inscripcions estan obertes fins al 25 de maig.

De moment hi ha gairebé 2.200 inscrits procedents de 38 països diferents, convertint aquesta setena edició de la prova en la més internacional fins avui.