La Audi Salomon Quest Challenge reuneix més de 400 participants en un matí inoblidable d’esquí a Formigal-Panticosa

La Audi Salomon Quest Challenge reuneix més de 400 participants en un matí inoblidable d’esquí a Formigal-Panticosa

La Audi Salomon Quest Challenge reuneix més de 400 participants en un matí inoblidable d’esquí a Formigal-Panticosa

Petits, joves i grans van gaudir d’un matí únic, amb neu pols i 167 km esquiables a Formigal-Panticosa gràcies a l’Audi Salomon Quest Challenge. La competició més divertida de la temporada va reunir 429 participants en un dia perfecte per l’esquí. L’estació de la Vall de Tena va acollir la segona cita d’una prova que ja s’ha consolidat com una de les més originals de l’hivern. Fins 143 equips, formats per tres participants, es van posar el dorsal per gaudir en els cinc reptes que proposa l’Audi Salomon Quest Challenge.

Els participants van començar a arribar cap a les 8:30h al village situat a la Zona Sextas (1500m) per recollir el xip, el dorsal i el mapa i arrencar una nova aventura per l’estació. Després de dissenyar la seva estratègia, cada equip es va llançar a descobrir les proves que proposa l’Audi Salomon Quest Challenge: l’eslàlom gegant, el freeride, el boardercross, el Banked eslàlom i el nou i sorprenent quilòmetre llançat. El crono es va posar en marxa a partir de les nou, donant tres hores a cada trio per sumar el màxim nombre possible de punts. Entre els inscrits, equips formats per pares i fills, altres amb majoria de joves o esquiadors de club sobre esquís, snow o telemark. Molts d’ells, participants populars que es posaven per primera vegada un dorsal per sentir-se gairebé com a professionals gràcies a l’Audi Salomon Quest Challenge, una cita que redefineix el concepte de competició.

Després de tres hores d’emoció i diversió, el village de la Zona Sextas tornaria a concentrar l’activitat amb centenars de persones amb ganes de tancar el matí de neu de la millor manera possible: amb regals, lliurament de premis i sorteig de material entre tots els inscrits. Així, els més afortunats, van arrodonir el dia emportant-se alguna sorpresa a casa després d’un dia inoblidable d’esquí a Formigal-Panticosa.

Després de passar per l’estació de la Vall del Tena, l’Audi Salomon Quest Challenge viatjarà ara fins a Masella per celebrar la seva tercera cita de la temporada el 3 de febrer. Les inscripcions, a un preu de 12 €, es podran realitzar al web www.audisalomonquestchallenge.com. Amics, neu i competició per a tots els nivells: és la fórmula d’una prova que cada any suma més adeptes.