El Brompton World Championship se celebra amb èxit a Girona

El Brompton World Championship se celebra amb èxit a Girona

El Brompton World Championship se celebra amb èxit a Girona

Vestir vestit i corbata, de l’estil més atrevit possible, i rodar sobre una Brompton. És la condició per participar en el Brompton World Championship (BWC), el campionat mundial de Brompton que s’ha celebrat avui amb èxit en el marc del Sea Otter Europe, a Girona. La ciutat catalana ha acollit per primera vegada en la seva història una de les proves del Campionat del Món de Brompton. Jordi Espinar i Louise Laker s’han endut la victòria en categoria masculina i femenina.

El BWC de Girona ha arrencat avui dissabte a les 13h seguint el format de graella de Le Mans: a boca de bandera, els participants, entre els quals hi havia l’ex-ciclista professional i resident a Girona David Millar, han creuat la pista, han desplegat el seu Brompton, s’han pujat a ella. Amb sortida i arribada a l’Avinguda Xavier Cugat de Girona, la cita s’ha disputat en un circuit de 800m en què els ciclistes han hagut de completar 12 voltes. Al llarg del matí, els participants han competit en quatre rondes classificatòries que han definit als corredors de la final, que s’ha disputat a les 15h. Els guanyadors de la BWC de Girona, Jordi Espinar i Louise Laker, han rebut una invitació, que inclou vol i hotel, per a la gran final del Brompton World Championship que es disputarà el 3 d’agost a Londres.

La lycra estava totalment prohibida en favor del codi de vestimenta city chic de Brompton i era imprescindible participar amb una bicicleta Brompton. A més, molts aficionats s’han acostat a gaudir de la prova, de les seves continus avançaments i del seu ambient desenfadat. A més, Brompton ha comptat amb un estand en què ha estat possible descobrir i provar els últims models de la companyia, inclosa la nova Brompton Electric que recentment ha arribat amb èxit al mercat espanyol.