Així són les samarretes de la Salomon Run 2019

Així són les samarretes de la Salomon Run 2019

Així són les samarretes de la Salomon Run 2019

La inscripció inclou una samarreta Salomon per a cada un dels participants

Més del 50% dels inscrits fins a la data, han donat un euro solidari a l’Institut Guttmann

La prova arriba el 14 d’abril a Barcelona i recorrerà Montjuïc, amb l’Estadi Olímpic i el Poble Espanyol com a grans protagonistes

Amb el logo de la prova en el centre del pit, en blau en la seva versió per a noi i en vermell a la de dona. Així és la samarreta de la sisena edició de la Salomon Run que arribarà el 14 d’abril a Barcelona. Cada participant, amb la seva inscripció, podrà escollir talla i model i rebrà aquesta samarreta Salomon, perfecta per a qualsevol sortida de running però, també, per portar en el dia a dia. Les inscripcions es poden realitzar a través de la web www.salomonrunbarcelona.com, a més, en el moment d’inscriure’s, els corredors poden donar un euro solidari a l’Institut Guttmann per contribuir a la neurorehabilitació de persones amb una lesió d’origen neurològic. De fet, des que van obrir al desembre les inscripcions, més del 50% dels participants que s’han apuntat s’han sumat a la campanya de l’euro solidari.

La prova, que arrencarà el 14 d’abril a les 9h des de la Font Màgica de Montjuïc, descobrirà als participants l’interior de l’Estadi Olímpic i el Poble Espanyol i els permetrà recórrer altres punts especials de la ciutat com les escales de Jean Forestier, el MNAC o el passeig de Santa Madrona. Salomon organitzarà en les setmanes prèvies a la prova, un entrenament obert i gratuït per conèixer a fons el circuit del qual s’informarà a través de les seves xarxes socials.

A més, el matí del 14 d’abril, es tancarà amb la Salomon Run Vertical, la germana petita de la Salomon Run que complirà ja tres anys. 32 homes i 16 dones posaran a prova la seva velocitat en un esprint vertical en les escales situades al costat de la Font Màgica. Serà pur espectacle. Els participants seran escollits per invitació basant-se resultats anteriors i per sorteig: mitjançant el formulari del web es pot presentar candidatura per gaudir de la Salomon Run Vertical.