La Audi Salomon Quest Challenge repeteix èxit a Masella

La Audi Salomon Quest Challenge repeteix èxit a Masella

La Audi Salomon Quest Challenge repeteix èxit a Masella

Sol, gruixos d’entre 100 i 170 cm de neu pols, tot el domini obert … dissabte, Masella es va presentar en perfectes condicions per acollir la tercera cita de l’Audi Salomon Quest Challenge. La competició per equips més divertida de la temporada d’hivern arribava a l’estació de la Cerdanya en un matí espectacular per a l’esquí. Així, fins a 203 equips i 609 participants van dir sí a l’Audi Salomon Quest Challenge i es van posar el dorsal per viure un dia diferent a la neu. L’any passat, Masella ja va reunir més de 600 inscrits i, en aquesta edició, s’ha tornat a repetir l’èxit.

En un dia en què l’estació celebrava també el seu 50 aniversari, els participants estaven citats a partir de les 9h al village. Després de recollir el seu dorsal, la pinça de control i estudiar el mapa per dissenyar la millor estratègia, els equips es van posar en marxa i es van distribuir per les pistes a la recerca de cadascuna de les proves. L’eslàlom gegant, el freeride, el boardercorss, el Banked eslàlom, al quilòmetre llançat … cada un dels reptes els va fer gaudir, demostrar la seva habilitat per treballar en equip i les seves habilitats sobre els esquís o la taula de snow. El crono es va parar a la una, després de tres hores de diversió en què cada trio es va esforçar per sumar el major nombre possible de punts.

El village del Pla de Masella va tornar a concentrar l’activitat a partir de les tres. Petits, joves i grans, es van apropar per viure un dels moments més esperats de l’Audi Salomon Quest Challenge: el lliurament de premis i el sorteig de regals entre tots els participants. És el ja tradicional tancament a una prova que es caracteritza pel seu caràcter popular i que, cita rere cita, fa gaudir a esquiadors i snowboarders amb la seva proposta de competició i diversió en equip.

Després repetir èxit a Masella, l’Audi Salomon Quest Challenge visitarà Sierra Nevada el 7 d’abril i les inscripcions es podran realitzar a www.audisalomonquestchallenge.com.