Quilòmetres d’aprenentatge en el segon Clàudia Galicia MTB Camp by Lymbus

Quilòmetres d’aprenentatge en el segon Clàudia Galicia MTB Camp by Lymbus

Quilòmetres d’aprenentatge en el segon Clàudia Galicia MTB Camp by Lymbus

Els corriols de la Cerdanya s’han quedat petits aquest cap de setmana per a les 14 noies que han participat en la segona edició del Clàudia Galícia MTB Camp by Lymbus. Les ganes d’aprendre al costat de Galícia i d’ultimar els detalls per participar a la Catalunya Bike Race han fet treure el màxim profit els dos dies de Camp.

El dissabte al matí arrencava la segona edició del Clàudia Galícia MTB Camp by Lymbus. Després de les presentacions, les participants recorrerien uns corriols per la zona de Nas, tècnicament exigents, per posar a prova la seva tècnica sobre les dues rodes. En la seva arribada a Talló, a mig recorregut, van aprofitar per polir la seva agilitat sobre la MTB amb una classe de tècnica amb diferents exercicis d’equilibri, salt i girs.

“Com en l’edició anterior, l’objectiu era que les noies poguessin aprendre i desenvolupar la seva tècnica sobre la bici al costat de Clàudia. La veritat és que ha sortit molt bé, ja que les noies van poder aprendre alguns exercicis per millorar la seva tècnica que podran aplicar en el seu dia a dia i, a més, han pogut reconèixer la segona etapa de la Catalunya Bike Race, que la majoria correran de cara la setmana que ve “, comentava Mireia Miró, responsable de projectes outdoor de Lymbus.

Una classe de ioga matinal obria la sessió de diumenge. Les noies agafaven energia per reconèixer l’etapa reina de la Catalunya Bike Race. Ja que començarien des de Saneja on els esperava una pujada molt dura fins a l’estació d’esquí de Guils Fontanera. Allà agafarien forces en l’avituallament i baixarien fins Ger per uns senders molt fluids. Des d’allà un traçat trenca cames les portaria a Olopte on, havent reconegut gran part de l’Etapa 2 de la Catalunya Bike Race, tornarien a Intrepid Rural Hotel, a Pi, per menjar i donar per finalitzat el Clàudia Galícia MTB Camp by Lymbus.

“Estic molt contenta del grup de noies d’aquesta edició i de com han rendit durant el cap de setmana. Quan vam plantejar els recorreguts d’aquesta edició vam veure que eren més tècnics que l’any passat però de totes maneres totes han rendit molt bé. Crec que estan molt ben preparades per a la Catalunya Bike Race, segur que seran totes finisher “, comentava Clàudia Galícia després del Camp.

El MTB Camp arribava a la seva fi amb un cap de setmana amb unes 8 hores sobre la bici entre els dos dies, més de 2.000 metres positius i uns 60 quilòmetres.

“Gràcies un any més a tots els sponsors que han fet possible aquesta edició i han apostat pel Camp: Polar, RSM i Megamo. A l’Patronat de Cerdanya per rebre’ns en aquest lloc tan agradable. A Quadis, Oakley, Olympus i Enforma. També a la Catalunya Bike Race i Lymbus “, agraïa Clàudia Galícia.