Oriol Cardona, segon a la primera prova de la temporada de trail

Oriol Cardona, segon a la primera prova de la temporada de trail

Oriol Cardona, segon a la primera prova de la temporada de trail

Oriol Cardona aconsegueix, al Japó, un segon lloc en la primera prova de les Migu Run Skyrunner World Series

Només 9 segons han separat a Ruy Ueda, guanyador, d’Oriol Cardona després de 33km i 2.400m + a la Mt. Awa Skyrace

“Comencem bé la temporada de trail. Tenia la incertesa de com respondrien les cames amb tan poc temps després de l’última prova amb esquís i la veritat és que m’he trobat bé “, comentava Oriol Cardona.

El corredor de Banyoles comença la temporada de trail amb un segon lloc en la primera prova de les Migu Run Skyrunner World Series. La seva marxa arrenca amb tot just tres setmanes de transició i sense descans de les botes d’esquí a les sabatilles de córrer.

De tota manera, Oriol Cardona ha mostrat la seva candidatura ja en la primera prova de la Copa del Món, la Mt. Awa Skyrace, de 33km i 2.400m + on ha lluitat de tu a tu amb el corredor local, Ruy Ueda, i el britànic Jonathan Albon per a una plaça de podi.

En el transcurs de la cursa, les tres posicions han estat molt renyides. Cardona arribava amb dos minuts de desavantatge respecte al primer classificat, Ueda, en el punt més alt de la cursa. Un llarg descens, acostaria a Oriol en aquesta primera posició, però al final s’ha quedat a 9 segons.

Resultat molt satisfactori per al corredor de Banyoles que valorava així la seva primera cursa de muntanya de la temporada: “Vam començar bé la temporada de trail. Tenia la incertesa de com respondrien les cames amb tan poc temps després de l’última prova amb esquís i la veritat és que m’he trobat bé. Ara només queda acabar d’acostumar una mica les cames i descansar per la següent prova a la Xina ”

La mini gira asiàtica durà a Oriol a competir a la segona prova de les Migu Run Skyrunner World Series el 4 de Maig a la Xina, la Yanding Skyrun de 32km i 2.819m +.