Marc Pinsach temporada d’esquí de muntanya 2015

Marc Pinsach temporada d’esquí de muntanya 2015

Marc Pînsach temporada d’esquí de muntanya 2015

Després de tres mesos de competició intensa, Marc Pinsach finalitza una de les seves millors temporades d’esquí de muntanya. Ha estat un hivern marcat pels bons resultats, revalidant el títol de Campió d’Espanya a més d’estar en els llocs d’honor en competicions mundials. Entre altres destaquen els quarts llocs aconseguits en la Copa del Món i el cinquè als mundials en la modalitat de vertical race.

“Estic content amb la temporada que he fet ja que he aconseguit molt bons resultats i sobretot he revalidat el títol del campionat d’Espanya”, apunta Marc Pinsach.

Marc Pinsach ha tancat la temporada amb la participació a la Mondolé Ski Alp, última prova de la Copa del Món, celebrada al cap de setmana passat a Itàlia. Pinsach va participar-hi en les tres modalitats: vertical, sprint i individual race. La millor posició la va aconseguir a l’Sprint race que va ser 15è. A la vertical race va ser 24è i a la prova individual va haver d’abandonar.

Els bons resultats també van veure’s en les altres competicions en què Pinsach va participar. El resultat més destacat va ser als mundials, disputats a Verbier (Suïssa). En la modalitat de la vertical race, Pinsach va ser 5è, aconseguint així el millor resultat de la seva carrera en una competició internacional. A més, va participar a la prova individual on va ser 7è, i a la prova de relleus amb Kilian Jornet, Oriol Cardona i Javi Martín a l’equip, va ser 4t. Pinsach explicava que estic satisfet amb el resultat d’aquests mundials, perquè aconseguir arribar fins aquí dalt és molt complicat. El treball fet durant tota la temporada va donar els seus fruits”.