Kilian Jornet torna a posar-se un dorsal

Kilian Jornet torna a posar-se un dorsal

Kilian Jornet torna a posar-se un dorsal

Kilian Jornet torna a la competició gairebé un mes després de completar el repte de pujar en dues ocasions l’Everest en menys d’una setmana. El corredor de la Cerdanya ha escollit la clàssica Mont Blanc Marathon en la modalitat de 42 quilòmetres per tornar a posar-se un dorsal en aquesta temporada de trail que comença per a ell.

D’aquesta manera, Jornet tornarà a la competició en una cursa de 42 quilòmetres i 2.760 metres de desnivell positiu. La marató comença a la localitat de Chamonix i circula per llocs com Argentiere (10km) per arribar a la part més alta de la cursa, les Aiguillettes des Posettes (23.3km) a 2.201 metres d’altitud.

La cursa acaba a l’estació d’esquí de Altitude 2000 i serà el primer repte de la temporada del corredor català que aquest any també li agradaria córrer clàssiques com Hardrock, Sierre Zinal, UTMB, Glen Coe o Ultra Pirineu.

“Tinc ganes de tornar a posar-me un dorsal. Després de l’Everest vull tornar a veure com se sent el meu cos en una cursa de muntanya. Si tot va bé pot ser un any molt bonic a nivell de competició amb carreres molt emblemàtiques i que tinc ganes de córrer. A més del repte del Bob Graham Round Club “, explicava Jornet
Un altre projecte personal: Bob Graham Round Club

Entre les carreres de la temporada, a Kilian Jornet atacarà un altre projecte personal després de l’experiència a l’Himàlaia. Jornet li agradaria poder entrar a formar part del Bob Graham Round Club. Entrar en aquest club no és fàcil, ja que primer cal completar una volta a través de 42 turons a la regió del Lake District, al Regne Unit, recorrent un total de 119km i 8.700m de desnivell positiu.

Per ser acceptat al club cal fer la volta en menys de 24 hores, i el rècord actual el sustenta Billy Bland amb un temps de 13h53 ‘.