Clàudia Galicia suma una nova victòria a la Quebrantahuesos

Clàudia Galicia suma una nova victòria a la Quebrantahuesos

Clàudia Galicia suma una nova victòria a la Quebrantahuesos

Clàudia Galícia viu les seves primeres setmanes de competició sobre la bicicleta. Després de baixar-se dels esquís i vèncer el cap de setmana passat a la Volcat, l’atleta de Torelló ha aconseguit la victòria en la versió competitiva de la Qebrantahuesos MTB que en aquesta edició forma part del calendari de l’Open d’Espanya.

El poble de Biescas ha acollit una prova que transcorre per un paratge del Pirineu aragonès i que és un dels racons preferits de molts dels aficionats al ciclisme de muntanya. El circuit de 68’97km i 2.838m de desnivell acumulat transcorria per diferents terrenys i permetia gaudir dels paisatges que ofereix la comarca de l’Alt Gállego. Galícia ha liderat la prova des del principi i, progressivament, ha anat ampliant la distància que la separava de Susana Alonso, Mercè Pacios o Rocio Martín. “Al principi m’ha costat una mica però amb el pas dels quilòmetres m’he anat trobant millor i la veritat és que he gaudit molt d’un recorregut molt bonic”, explicava Galícia. Després de superar un circuit amb llargues ascensions i perllongats descensos per sender, l’atleta de Torelló ha creuat meta en 4h14’44 ” i ha sumat la seva segona victòria consecutiva a la Quebrantahuesos MTB. Susana Alonso i Mercè Pacios han acompanyat a Galícia al podi.

Després d’aquest cap de setmana de pur mountain bike a Aragó, l’esportista de Torelló aprofitarà per seguir posant-se a punt per als seus propers objectius.