Clàudia Galícia subcampiona de Cataluya de XCO

Clàudia Galícia subcampiona de Cataluya de XCO

Clàudia Galícia subcampiona de Catalunya de XCO

La biker s’ha adjudicat la medalla de plata en el campionat de Catalunya de rally, disputat aquest mati a Fornells de la Selva.

Després de la victòria de la setmana passada en el campionat d’Espanya d’ultra distància, Clàudia Galícia ha tornat a pujar a la bicicleta. Ho ha fet aquest mati en el campionat de Catalunya de XCO, on a finalitzat en la segona posició. La biker explicava: “Ha set una carrera molt dura però estic contenta amb el resultat en el que és el meu primer campionat de Catalunya de rally. M’he trobat una mica cansada després de Pedals de Foc la setmana passada però estic satisfeta amb la carrera d’avui”.

La prova s’ha disputat a Fornells de la Selva (Girona), en un circuit tècnic de 10km on els bikers han donat fins a tres voltes. Galícia ha sortit en primera posició juntament amb Anna Villar, i han rodat juntes tota la primera volta. Tot i això, a la meitat de la segona volta Villar ha començat. Al veure que li seria complicat atrapar-la, Galícia ha decidit graduar-se per poder mantenir la posició, en una prova molt disputada.

Finalment, creuava la meta sent subcampiona de Catalunya, en la seva primera participació en la prova. La guanyadora ha set Anna Villar i la tercera posició ha set per Sandra Santanyes.

A la seva arribada, Galícia comentava: “ha set una carrera molt llarga, en un circuit que se’m ha fet molt llarg, i que presentava moltes complicacions tècniques”.

Aquesta setmana Clàudia Galícia la dedicarà a prepara la pròxima carrera el cap de setmana vinent, el campionat d’Espanya de XCO i Eliminator.