Clàudia Galicia, segona de la general de la Copa del Món en sprint

Clàudia Galicia, segona de la general de la Copa del Món en sprint

Clàudia Galicia, segona de la general de la Copa del Món en sprint

Aquest cap de setmana, la Copa del Món visitava Prato Nevoso, a la regió de Piemont, al nord-oest d’Itàlia. Clàudia Galícia arribava amb la intenció d’assegurar el podi de la general de la Copa del Món a falta d’una prova per al seu final, a la Val d’Aran.

Durant els dies de competició, l’atleta de Torelló va saber suportar la pressió i els contratemps que anaven sorgint per, a la fi, celebrar la segona posició de la general de la Copa del Món en la modalitat esprint. Aquest resultat, va ser gràcies a una meritòria tercera posició en la prova esprint d’aquest cap de setmana, per darrere de Laetita Roux i la seva companya, Marta Garcia.

Aquests bons resultats, a més, mantenen a Clàudia Galícia en la lluita pel podi general de la Copa del Món, en què a hores d’ara ocupa la tercera posició. Finalment, es decidirà en l’última prova de la Copa del Món que es disputarà a la Val d’Aran.

El proper objectiu de la Clàudia Galícia arriba la setmana que ve. Fent parella amb Laetita Roux, l’atleta de Torelló participarà a Adamello Ski Raid. Una de les clàssiques Grande Course del calendari d’esquí de muntanya. Al costat de la francesa, tindran per davant un recorregut de 38km amb 4.000 de desnivell positiu, que els portarà de “passo Paradiso” a “Posa’t de Legno”, a la regió de la Llombardia.